RODO - Przedszkole Domino

Przejdź do treści
Administratorem Twoich danych jest DOMINO Joanna Rowińska z siedzibą mieszczącą się w Wałbrzychu 58-308, ul. Malinowa 2, wpisanej do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, pod numerem NIP: 886-247-93-70, REGON: 020155780. W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych wyznaczony został punkt kontaktowy w postaci adresu e-mail: domino.przedszkole@gmail.com. Kontakt we wskazanych sprawach możliwy jest także w postaci tradycyjnej korespondencji na adres administratora z dopiskiem: „Ochrona Danych Osobowych” oraz osobiście pod adresem: 58-436 Wrocław, ul. Karmelkowa 8a.
Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane w następujących celach:
– wykonania umowy usługi – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, aż do czasu zakończenia umowy,
– marketingu bezpośredniego – do czasu zakończenia umowy lub złożenia sprzeciwu,
– finansowo-księgowych – przetwarzanie jest niezbędne do wykonania przepisów prawa podatkowego,
– obrony przed roszczeniami i dochodzenia roszczeń – do czasu wygaśnięcia okresu roszczeń zgodnie z przepisami Kodeksu Cywilnego,
Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz wysłać wiadomość e-mail na adres: domino.przedszkole@gmail.com lub stawić się osobiście pod adresem: 58-436 Wrocław, ul. Karmelkowa 8a. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania zobowiązań, przyjętych przez DOMINO Joanna Rowińska w ramach zawieranych z Tobą umów.
ADRES BIURA:

Ul. Karmelkowa 8A
52-436 Wrocław
GODZINY OTWARCIA

Pon - Pt: 6:45 - 17:00
So - Nd: zamknięte
KONTAKT:

domino.przedszkole@gmail.com
tel. 505 244 052
ADRES BIURA:
Ul. Karmelkowa 8A
52-436 Wrocław
KONTAKT:
domino.przedszkole@gmail.com
tel. 505 244 052
Wróć do spisu treści